GDPR – beskyttelse af personlige data

RosenkrantzGrafisk er dataansvarlig for de oplysninger der indsamles via vores hjemmeside. Vi er ansvarlige for at behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger:
RosenkrantzGrafisk
v/ Nina Louise Rosenkrantz Lind
Rørmosevej 2B
3450 Allerød
CVR: 40496106
info@rosenkrantzgrafisk.dk

Dine rettigheder og klage instans

Du har ret til at få indsigt i, om vi behandler personoplysninger om dig. Du har også ret til at gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes, uden dit samtykke. Hvis der behandles oplysninger om dig, der er forkerte, har du ret til at disse skal slettes. Du har mulighed for klager over behandlingen af oplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

Sikkerhed

RosenkrantzGrafisk holder sig løbende orienteret omkring behandling af data, via It-politikker, således lovgivningen bliver overholdt. Vi har et højt sikkerhedsniveau på vores hjemmeside, via firewall og SSL kryptering. Der overvåges løbende om systemet bliver udsat for hacker angreb og virus.

Cookies – behandling af personoplysninger

Når du bruger hjemmesiden indsamles der oplysninger (cookies) via browseren om dig, der efterfølgende bruges til at optimere funktioner på hjemmesiden, så brugeroplevelsen bliver bedre. Vi bruger også oplysningerne til besøgs-statistik og målrette vores markedsføring. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies når du har besøgt hjemmesiden (se vejledning). Det er også en muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Vi behandler følgende oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen:

  • Cookies placeres på din enhed, herunder tredjeparts-cookies.
  • Data videregives oplysninger til tredjeparter (WordPress og Google) for at få registreret statistik
  • Dit operativsystem og browserversion (til optimering af brugeroplevelse på hjemmesiden).

Personoplysninger

Når du bruger vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Opbevaring af cookies

Oplysningerne opbevares i overensstemmelse med lovgivningen. Efter et vist antal måneder bliver dine cookies oplysninger slettet automatisk.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Hjemmesiden administres af:

RosenkrantzGrafisk
Rørmosevej 2B, 1 sal
3450 Allerød
Email: info@rosenkrantzgrafisk.dk